sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Dubstep began to suck...

E inceputul sfarsitului. E clara treaba. Din ce in ce mai multe piese comerciale "imprumuta" breakdown-uri, wobble-uri, sound-uri sau chiar beat-uri de dubstep. Iar piesele dubstep au devenit o combinatie de sunete random, undeva la granita intre electro - glitch - hardstyle (nu ca as avea ceva impotriva genurilor astora, dar se pierde din vedere esenta).
Cu toate astea, se mai face muzica. Cu greu, dar se mai face. Asa, cat sa avem si noi astia mai oldskool ce asculta...  De cateva zile am pe repeat Essential Mix-ul Magnetic Man si tot nu ma satur de el (cu toate ca au cateva parti mai... "brostep" si ei pe-acolo, dar tot am feeling-ul de "roots of dubstep" - cel putin la beat-uri).


Din ciclul "hai sa cautam vinovati" toata lumea se plange de Skrillex care a "americanizat" dubstep-ul si l-a transformat intr-o chestie comerciala (wait a minute, nu facuse Rusko deja asta?), dar daca ne gandim mai bine, nu ar face oricare din noi asta? Eh... nu conteaza. Faza proasta care m-a frapat si mai mult - atat de mult incat sa scriu post-ul asta - este ultima piesa a lu' Borgore.

Adica odiosenia asta:don't get me wrong, n-am nimic cu videoclipul din pdv vizual... :)) dar... ma gandesc ca era o vreme cand Borgore canta in Shabira (death metal) and now he just pussied out. For cash.

.... or maybe he took an arrow to the knee (ca sa folosesc o replica la fel de expirata ca piesa)


Hai s-a rupt! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu